Aanmelden van uw kind
Aanmelden van uw kind
Aanmelden van uw kind

Aanmelden van uw kind

Aanmelden van uw kind
Aanmelden van uw kind

Bent u op zoek naar een school voor uw kind?

U bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek en om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze school. Voor een oriënterend gesprek kunt u een afspraak maken met de directeur. U krijgt een rondleiding door de school en de nodige informatie wordt gegeven. Informatie over onze school kunt u ook lezen in de schoolgids. De schoolgids staat op deze website.

Als u van plan bent om uw kind op de St. Jozef in te schrijven, dan kan dit middels een inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier is te verkrijgen op school.

Vanaf vier jaar mag uw kind elke dag naar school. Voordat uw kind naar school gaat wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen o.a. de data van de dagdelen dat uw kind mag komen kijken en de "eerste schooldag" worden gepland.

Een telefoontje naar school (0314-651527) of een mail naar is voldoende om een afspraak te maken. Wij laten u met plezier de school zien en vertellen u graag over hoe wij uw kind zo goed mogelijk willen voorbereiden op de maatschappij. U zult merken dat de sfeer in onze school fijn is, dat de leerkrachten gedreven zijn om de kinderen in hun kracht te zetten en de kinderen echt zien zoals ze zijn met al hun kwaliteiten.

Wilt u contact opnemen klik dan hier

Ik zie u graag op onze school!

Team St. Jozef